Kortteliliigan johtokunta on päättänyt yhteistyösä lajijaostojen kanssa jatkaa kaiken pelitoiminnan keskeytystä 13.4.2020 saakka ja haluaa samalla saattaa kaikkien joukkueiden sekä jäsenten tietoon seuraavaa;

 

KESÄLAJIEN OSALTA

- otetaan vastaan ilmoittautumisia, tehdään niiden pohjalta suunnitelmia erilaisten aloitusajankohtien varalle.

- pelitoiminta aloitetaan vasta kun se on meille kaikille turvallista !!!

- osanotto- ja jäsenmaksut ovat ajankohtaisia vasta sitten kun pystytään ilmoittamaan pelien aloituspäivä.

- maksut mitoitetaan toteutuvan toiminnan mukaan, esim. typistetty sarja on tietysti halvempi kuin normaali...

 

PÄÄSIÄISEN TIPUTURNAUKSET ON PERUTTU

- Pääsiäisen perinteistä rikkaat tiputurnaukset on peruttu kaikissa lajeissa.

 

LAJIKOHTAISESTI TIEDOTETAAN LISÄKSI SEURAAVAA

JALKAPALLO - On valmius aloittaa sarjat normaalisti, jos ei voida aloittaa, niin kuukauden viivästys on mahdollinen, sitten pelataan myös heinäkuussa. Jos avaus venyy yli kesäkuun alun, niin kautta joudutaan typistämään. Loppupelissä käytössä on sitten myös turnausmalli. Kevät-turnaus on jo peruttu.

KAUKALOPALLO - Pyritään pelaamaan kuluva kausi loppuun syksyllä ennen uuden sarjakauden alkua.

LENTOPALLO - Pyritään pelaamaan PHL välierät ja mitaliottelut (yhteensä vain 4 ottelua) ennen uuden sarjakauden alkua.

BEACH VOLLEY 30-v.JUHLATURNAUS - On valmius pelata normaalisti, varmistellaan myös muita vaihtoehtoja.

KISPIN KUNKKU JA KUNINGATAR RANKING-SARJAT - On valmius pelata normaalisti, varmistellaan myös muita vaihtoehtoja.

SALIBANDY - Pyritään pelaamaan kuluva kausi loppuun syksyllä ennen uuden kauden alkua. Pelejä on kuitenkin jäljellä enää suhteellisen vähän ja osa joukkueista on jo pelannutkin kaikki ottelunsa. Annetaan joukkueille mahdollisuus tukea Energiahallin toimintaa, jotta meille niin keskeinen pelipaikka olisi pystyssä myös myrskyn jälkeen. Kevään kaikki turnaukset on peruttu.

SQUASH - Pelaamatta enää yksi sarjakierros ja sijoitusottelut. Pyritään pelaamaan ne ennen uuden joukkuesarjakauden alkua.

TENNIS - Joukkuetenniskausi 2019-2020 on keskeytetty. Palkintoja ei jaeta ja joukkueet jatkavat nykyisellä sarjatasollaan seuraavalla kaudella (ei nousijoita, ei putoajia). Kesäsarjoista ja turnauksista tiedotetaan erikseen.

MÖLKYN HALLISARJA - Pyritään pelaamaan loppuun ennen uuden hallikauden alkua.

MÖLKYN KESÄSARJA - On valmius aloittaa kesäsarjat normaalisti. Jos se ei ole mahdollista, niin viivästytetään, sitten supistetaan ja tarpeen mukaan vielä typistetään. Tämä kaikki suunnittelu/vääntö mahdollistetaan sillä, että joukkueet ilmoittautuvat mukaan normaalisti.

PETANKIN KESÄSARJA - On valmius aloittaa kesäsarjat normaalisti. Jos se ei ole mahdollista, niin ensin viivästytetään aloitusta, sitten supistetaan sarjoja ja jos sekään ei riitä, niin sitten loppupelissä pelataan vain mestaruusturnaus. Kevät-turnaus Kouvolan hallissa on peruttu jo.

KYYKKÄ - Pyritään aloittamaan kesäsarja normaalisti, jos ei mahdollista, niin edellisten malliin käydään viivytystaistelua, supistetaan ja tylpätään. Strategisen suunnittelun kannalta olisi tärkeää, että joukkueet ilmoittautuisivat mukaan ajoissa.

CURLING - Pelaamatta on vain yksi alkusarjan ottelu, sekä sijoitusottelut. Homma hoitunee kunniakkaasti nänniin ennen uuden harjauskauden alkua.

POKERI - Kaikille jäsenille avoimen Texas Hold`em pokerisarjan osaturnaukset alkavat pyöriä varmaankin näistä kaikista lajeista ensimmäisenä, heti kun se on vain mahdollista. On kuitenkin sovittu, että aloituspäivää määriteltäessä ei huijata yhtään.

LIIGAPÄIVÄ - Seurataan tilannetta, päivämäärää on tuskin mahdollista siirtää ja eri lajien mahdolliset sarjaottelusumat saattavat rajoittaa lajimäärää.

TOIMISTO - Liigan päämaja työskentelee soveltuvin osin etänä ja pyrkii välttämään kaikki mahdolliset turhat kohtaamiset. Jakelle voit soitella kaikissa liiga-asioissa puh. 040 - 53 92 777 ja sähköpostit osoitteeseen: jake(ät)kortteliliiga.net

Lajikohtaisissa asioissa voit kääntyä luottamuksella myös lajijaostojen puheenjohtajien puoleen.

 

Usko, että Kisapuistossa vielä kuhisee elää vahvana...pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne...