Päivitetty 15.1.2021 klo 8.45

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja aluehallintoviraston suositusta noudattaen on Kortteliliigassa tehty seuraavat lajikohtaiset päätökset;

Palkintogaala 2020: pyritään järjestämään perjantaina 29.1. Jos rajoitukse eivät salli, niin palkinnot jaetaan henkilökohtaisesti noutaen liigan toimistolla kasvomaskien kera.

Kaukalopallo: pelitoiminta tauolla 25.1.2021 saakka.

Lentopallo: pelitoiminta tauolla 25.1.2021 saakka. Jatketaan heti kun se on mahdollista ja pelataan vain 1-kertainen sarja. Uusi ohjelma on tehty.

Salibandy: pelitoiminta tauolla 25.1.2021 saakka. Systeemimuutoksia tulossa.

Squash: pienen ottelukohtaisen osanottajamäärän myötä pelitoiminta mahdollista koronaohjeiden puitteissa

Tennis: pienen ottelukohtaisen osanottajamäärän myötä pelitoiminta pyörii koronaohjeiden puitteissa, joukkueilla on tarvittaessa myös mahdollisuus siirtää otteluita...

Mölkky: pelitoiminta pyörii hajoitetun malllin mukaisesti pienryhmissä. Hallille vain pelaavat henkilöt ja sarjapeleissä on kasvomaskipakko. Pelaajilla lisäksi nostakäsineet ja omat heittomölkyt.

Curling: pelitoiminta tauolla 25.1.2021 saakka, jatkosta on tehty kysely joukkueiden vetäjille.

Padel: pienen ottelukohtaisen osanottojamäärän myötä pelitoiminta pyörii koronaohjeiden puitteissa.

Kortteliliigan toimisto: ovi on lukossa, koputtavalle avataan, muista kasvomaski ! Kiitos.

Pyrkimyksenä on jatkaa tilanteen niin salliessa sen hetkisen otteluohjelman puitteissa ja väliin jäävät ottelut pelataan runkosarjojen jälkeen ennen jatko-otteluiden alkamista...hommassa saattaa olla hieman lajikohtaisia vivahteita...ja pelikaranteenin pitkittyessä saatetaan myös sarjajärjestelmiä muuttaa...päätavoite on, että päästäisiin pelaamaan!!!

Varapuheenjohtaja Tipi ja paheenjohtaja Tomppa näyttävät maskimallia kaikille kortteliliigalaisille...