Kortteliliigan mölkkykentiltä tuttu Hannu "Hannes" Penkari on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

Ennen mölkyn pelaamista "Benkku" oli armoitettu yleisurheilumies ja kansallisen tason juoksija. Lenkkikavereina hänellä oli monia 1960- ja 1970 -lukujen huippunimiä. Kisoista ja kisamatkoilta hyvän huumorin omanneella miehellä riitti monta mukavaa juttua.

Kortteliliigassa Hannes opittiin tuntemaan herrasmiesheittäjänä, joka toki joskus saattoi hieman heikomman heiton jälkeen tallata heittohattuaankin, mutta aina pilke silmäkulmassa. Hannes oli myös auttavainen kaveri ja oli aina innolla mukana kun rakennettiin tai purettiin mölkkytapahtumia. Ja tapahtumia riitti, sarjapelien ja turnausten lisäksi ystävät muistanevat ainakin Lissun & Hanneksen häämölkyn, sekä Happy Hannes -tapahtuman. Puuhamies pokkasi aikoinaan aktiivipalkinnon ja hänelle ehdittiin myöntämään vuoden 2020 Mustin Taistelijan malja. 

Hannes kävi pitkän ja sitkeän taistelun kovaa tautia vastaan. Viimeiset heittonsa hän suoritti, rakastamassaan lajissa aivan kalkkiviivoilla, jo pyörätuolissa istuen. Kortteliliigan lajiperhe kunnioittaa Hannu Penkarin muistoa viettämällä hiljaisen hetken seuraavan sarjapelikierroksen yhteydessä. Suruadressi on allekirjoitettavissa liigan toimistolla.