Liigahistorian ensimmäinen naisten padel -sarja oli pienimuotoinen menestystarina. Mukana oli viisi upeaa joukkuetta ja kolminkertaisessa sarjassa pelattiin yhteensä 30 hikoilunautintoa tuottanutta kamppailua.

Kauden ykkösjoukkueeksi kohosi tasaisen varmasti jyrännyt Touhutytöt, joka ei suostunut häviämään yhtään ottelua, ainoastaan MoKaSa ylsi kertaalleen tasapeliin mestareita vastaan. Hyvänä kakkosena sarjassa oli Löysät ranteet ja pronssia nappasi MoKaSa. Hyvällä sykkeellä kauden vetänyt Padel Nenas oli nelonen ja aina iloinen Gootit saapui maaliin viidentenä.

Mestarijoukkueessa pelasivat Heli Lambert, Eija Voutilainen, Mia Kivelä ja Jaana Ward, joka toimi myös joukkueen vetäjänä.

Palkintojen jaot ovat näin korona-aikana hieman erilaisia. Neljän parhaan joukkueen edustajat voivat noutaa palkinnot liigan toimistolta (maskipakko). Mestareita odottaa esim. uljaan kiertopalkinnon lisäksi mestarilippikset, mitalit ja Janus Areenan lahjoittamat yllätyspalkinnot. Joukkuekuviin palaamme myöhemmin...