KISPIN BEACH SARJAT 2019

Kesällä 2018 pelataan Kisapuistossa kaikille avoimet miesten ja naisten beach volley sarjat, naisten sarjassa on panoksena Kispin Kuningatar -titteli ja miesten sarjassa kilvoitellaa Kispin Kunkku -tittelistä.

Nyt kannattaa lähteä reippaasti mukaan, systeemi tasoittelee osaamista oivasti ja pääset pelaamaan valtaosan kamppailu omalla tasollasi olevien pelaajien kera !!!

Pelaajat osallistuvat sarjaan yksilöinä ilman pelipareja. Käytettävän ranking-systeemin puitteissa tavoitteena on saada kaikille pelejä omalla tasolla.
Pelaajat ilmoittautuvat aina peli-iltoina paikanpäällä klo 17.45 mennessä ja heidät jaetaan ranking-järjestyksessä neljän pelaajan lohkoihin, joissa illan aikana kaikki paripelikombinaatiot pelaavat kaikkia vastaan. Eli, jokaiselle tulee pelattavaksi 3 ottelua, (1/4-2/3 ja 1/3-2/4 sekä 1/2-3/4).
Alkusarjoissa huomioidaan ranking -tilanteeseen pelaajan kaksi viimeisintä peli-iltaa, finaaleihin ranking -tilanteeseen lasketaan pelaajan viisi (5) parasta suoritusta.

KORTTELILIIGA GOES GREEN 
Juhlavuoden kunniaksi ole mukana talkoissa ja tule fillarilla pelaamaan ainakin kerran kauden aikana. Näin vältä myös Kispin ikuisen parkkipaikkapulman. Katso myös kiva kisailumahdollisuus: kilometri.kisa

BEACH VOLLEY- JA LENTOPALLOJAOSTO
Toimintaa pyörittää jaosto, jossa vaikuttavat seuraavat lentopalloaktiivit:
paheenjohtaja: Tomi Sairomaa, puh. 050 - 543 5871  
voimavirtavastaava: Kalle Tolvanen
sihteeri: Sanna Tasanko
Heikki Töyrylä
Minna Tahvanainen
Markus Sormula