Tälle sivulle voi ilmoittautua sähköpostilla liigan toimistolle... 
toimisto(ät)kortteliliiga.net
Siirtoikkuna sulkeutuu 10.1.2021 ja samalla päättyi myös mahdollisuus ottaa uusia pelaajia joukkueisiin.
 
HIKOILUKAUSI 2020-2021
 
RIKU TAHTOO KEHIIN
Kuutos- ja viitosdivarissa muutama vuosi sitten vetänyt ja sen jälkeen höntsään keskittynyt allground -pelaaja etsii uusia haasteita. Lisätietoja sp. ironmaiden131091(ät)gmail.com
 
PELIMIEHET HAKUSESSA
Vakijengeihin kuuluva Lost Boys etsii muutaman konkarin lopettamisen myötä uusia pelaajia riveihinsä. Pari pakkia ja pari hyökkääjää olisi hakusessa. Hakemuksen voit lähetää sähköpostilla joukkueen päällikölle; ihonen.mikko(ät)gmail.com. Kerro vapaamuotoisesti nimesi, yhteystietosi ja pelitaustasi. Joukkue treenaa marraskuussa Energiahallissa aina torstaisin klo 18.30, olet tervetullut kokeilemaan miltä se tuntuu.
 
MAALIVAHTI HAKUSESSA
Yli 20-vuotta korttelissa vetänytBad Habits lähtee alkavaan kauteen Kanuunat nimellä ja etsii uutta maalivahtia. Tule mukaan joukkueen ykköspussariksi ja myös muuhun toimintaamme, joista mainittakoon korttelifutis ja golf. Lisätietoja GM Snellu puh. 050 - 324 7078.
 
UUSIA PELAAJIA ETSITÄÄN
Kolmoseen lähtevä jengi etsii uusia pelaajia tositarkoituksella. Lisätietoja puh. 045 845 0589 tai sp. uaaltonen(ät)hotmail.com
 
SB DYNASTY ETSII PELAAJIA
Kakkosdivarin joukkue etsii uusia pelimiehiä. Yhteydenotot sähköpostilla/soittamalla eemil.tornvall(ät)gmail.com tai 044 989 7752.
 
MIIKA ETSII JOUKKUETTA
Junnuissa lajia vetänyt Miika etsii joukkuetta. Lisätietoja sp. miika.23paljarvi(ät)gmail.com
 
Kortteliliiga = kaveriporukoiden pelijuhlaa...meillä saattaa pärjätä hieman miedoimmillakin eväillä...