PELIKIELLOT SAKOT JA MUUTA MUKAVAA
Jaostolla on päätöstä tehdessään mahdollisuus huomioida hallin turvakameroiden anti tapahtumasta.
EU:n yleisen tietosuoja-asetukset sallivat urheiluseuroille ja yhteisölle toiminnan kannalta olennaisten rangaistustilastojen/päätösten julkaisun.
  
28.4.2020 UJOPUJO YHTEISVASTUULLISESSA PELIKIELLOSSA
Kaikki Ujopujo joukkueessa kauden aikana pelanneet ovat yhteisvastuullisessa pelikiellossa kunnes oma osuus yhteisistä velvoitteista on maksettu. Pelikiellossa ovat ainakin Harri "Soppa" Sinisalo, Markus Blanck, Niki Pakarinen, Vili Virlander, Joni Sutinen, Aleksi Lehtisalo, Pertti Pajunen, Juuso Nurminen, Mika Vienonen, Petri Virpiaro, Jesse Mäkinen, Jani Kiri ja Miro Vallintaus, sekä kaikki muut joukkueessa mahdollisesti pelanneet. 
Lisäksi salibandyjaosto esitti yhdistyksen johtokunnalle pelikiellon ulottamista kaikkiin liigalajeihin. Kokous pidetettiin 24.6.2020 ja se päätti ulottaa pelikiellon kaikkiin liigalajeihin.
Yleisen luottamuspulan myötä jaosto ilmoittaa myös kaikille pelaajille tiedoksi, että se ei suostu managerin ehdottamaan maksusuunnitelmaan.
Pelikiellosta vapautuu maksamalla henkilökohtaisen osuutensa: ujopujomaksu.pdf
 
6.11.2021 UMPIKUJA - REPOLAISET
Jets 50 euron sakko sihteeritehtävän laiminlyönnistä.
 
6.11. VENEZIA - SB YLIKÄVELY
Venezia 70 euron luovutussakko.
 
13.11. BONANZA - FLAMING BALLS
Flaming Ball 70 euron luovutussakko.
 
13.11. RATAPOLIISIT - UMPIKUJA
Ratapoliisit Tuomas Merenlahti pelikiellossa joukkueensa viisi (5) seuraavaa ottelua. Syy: ulosajo, taklauksen omaisesti kiilaamalla vastustajan huomattavaan loukkaantumisvaaraan saattaminen. Päätöstä tehdessään jaosto otti huomioon myös hallin turvakameran annin tapahtumasta. 
Jaosto haluaa muistuttaa molempia osapuolia ja sarjojen kaikkia pelaajia, että betonitolpat ovat luuta kovempia ja siksi pelitilannenopeus on syytä mitoittaa oikein.
 
20.11. JANTTERIT - KANUUNA
Jantterit joukkueen osalta sikamaista koronakäytöstä. Pelaaja niisti molemmat nenänsä huolella ykköskentän viereiselle käytävälle. Tällaista ei Kortteliliigassa eikä hallilla kaivata, joten JP Laukkaselle vakava kirjallinen varoitus jaoston ja hallin puolesta. 
Jantterit osallistui asian selvittelyyn vastuullisesti ja rakentavassa hengessä.
 
28.11. NOLLAKOLME - LAPA
Nollakolme Janne Kannelniemi pelikiellossa joukkueensa kolme (3) seuraavaa ottelua. Syy: ulosajo, saapui tilanteen ulkopuolelta tapahtumapaikalle ja osoitti sääntöjen vastaista väkivaltaisuutta poikittaisella mailalla, sekä ylenmääräistä mussutusta.
 
4.12. XD - RED DEVILS
XD 70 euron luovutussakko.
 
4.12. TPS - SIRKUS
HC Sirkus Riku Rautkivi pelikiellossa joukkueensa kaksi (2) seuraavaa ottelua. Syy: vaaratilanteen aiheuttaminen vastustajalle harkitsemattomalla taklauksella.
 
5.12. RATAPOLIISIT - BONANZA
Ratapoliisit Niklas Lahti pelikiellossa joukkueensa neljä (4) ottelua: Syy: törkeä taklaus poikittaisella mailalla.
 
Salibandyjaosto
pj. Arto Koskinen