Viime syksynä alkanut mölkyn Energiahallisarja huipentui koronataukojen myötä nyt 23. lokakuuta. Loppumetreillä, 34 leikkiin lähteneestä joukkueesta, oli mukana kisaamassa kahdeksan parasta molemmilla sarjatasoilla. 

Ykkösen mestariksi kilvoitteli tasaisen varmoja otteita esittänyt Woodi. Hopeamitalit matkasivat Iittiin Liekinheittäjien toimesta ja pronssia juhli YKK. Hyvänä nelosena tällä kertaa Maestro.

Kakkosen kultaa vei jälleen hyvin heittänyt Billy Boys ja lähes sensaatiomaisesti hopealle nousi Team Kaatajat, joka pelasi päivän kaikki kolme ottelua vain kahdella pelaajalla ja näin ollen joutui automaattisesti tyytymään viivaan joka kolmannella heitolla!!! Pronssiottelussa Team Kaato antoi heinolalaista pelioppia Assan Ball´ille.

Piakoin alkava uusi hallisarjakausi tuo mukanaan uusia ulottuvuuksia lajin harrastajille. Energiahallin lisäksi pelipaikaksi on saatu Muurainkadun mölkky- ja petankkihalli. Molemmissa halleissa tullaan pelaamaan talvikauden aikana omat tasavertaiset sarjat.

Energiahallisarjassa on mukan 27 joukkuetta ja pelaaminen aloitetaan perjantaina 12. marraskuuta. Muurainhallisarjassa on mukan 15 joukkuetta ja pelit aloitetaan sunnuntaina 28. marraskuuta.

Ykkösen Energihallimestari mallia 2020-2021 Woodi...

Kakkosen Energiahallimestari mallia 2020-2021 Billy Boys...