Tupamölkyn superviikonloppua vietettiin hyvällä kattauksessa Ilmarisentien Energiahallissa Lahessa.

Lauantaina vuoden 2020 Suomen mestaruuden nappasi kokenut Woodi -duo Topi Vihervaara ja Timo Kemppi. Hopeaa vuoli Hämeenkosken Billy Boys -kaksikko Jouni ja Joosua Hiljanen. Pronssimitalit pokkasi puolestaan Koukkupolvet, jonka rosterissa keiloja kumoilivat Pasi Tervala sekä Timo Hiltunen. 

Sunnuntaina vuoden 2021 Suomen mestariksi heitti WestStar -kaksikko Joosua Hiljanen ja Jake Ropponen. Kakkoseksi kiilasi hyvää nousua tehneet Koukkupolvet Timo Hiltunen sekä Pasi Tervala. Hyvällä suorittamisella pronssimitalit saalisti lajihistorian lyhyimmän ajan SM-kiertopalkintoa hallussaan pitänyt Woodi -duo Topi Vihervaara ja Timo Kemppi.

Lauantain kisaan osallistui 31 joukkuetta ja sunnunaina 25. Yhteensä pelattiin 214 ottelua, joissa heitettiin julmettu määrä oivia osumia, muutamia hieman heikompia hipsuja ja haastava pelimuoto toi mukanaan joskus myös viivamerkintöihin johtaneita tyylipuhtaita huteja.

Järjestelyvastuun kantanut Kortteliliigan mölkkyjaosto selvitti haastavan urakan tyylipuhtaasti ja kiitoksen ansaitsee myös tulospalvelun hoitanut HArold´s Softhouse -trio.

Kisojen nuorin osanottaja oli 8-vuotias ja vanhin 80-vuotias, mikä todistaa kyllä käytännössä, että mölkky on todella peli meille kaikille...

Vuoden 2020 tupamölkyn kärkinelikko...