Pitkän linjan kortteliliiga- ja mölkkymies Pekka Luostarinen on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
 
Hurttiurheiluhenkinen Pekka aloitti kortteliliigapelaamisen kaukalopallon parissa. Blues Brothers oli kova juttu ja aikaa riitti myös Kivipallon mimmijoukkueen valmentamiseen.
 
Kesäisin "Luosto" niitti mainetta maahockeykentillä järkälemäisenä pakkina, joka tunnettiin varsinkin kovista ja pitkistä avauslyönneistä.
 
Talvisin Pekka oli lahtelaisen jääkiekon intomielinen kannattaja ja Pelicans -kausikortilla oli kovaa käyttöä vuosien ajan.
 
Myöhempinä vuosina Pekan lajiksi valikoitui mölkky, jota mies oli valmis harrastamaan aina kun mahdollista. Pekka kuului Kisapuistossa Irwin´s Mölk Skolanin jatkokurssin heittäjiin ja tuli tunnetuksi todella persoonallisesta helikopteriheitosta.
 
Kirkkain saavutus oli vuoden 2018 kortteliliigamestaruus Hii Hoo Teamin riveissä. Pekka tuli valituksi myös Suomen maajoukkueeseen, mutta pelaaminen itse maaottelussa ei valitettavasti toteutunut sattuneen esteen vuoksi.
 
Pekka ammensi viime vuosina mölkystä sisältöä elämäänsä ja hänen omien sanojen mukaan laji ja lajiperheen henki antoivat hänelle elinvoimaa muutaman lisävuoden verran.
 
Lahtelainen mölkkyperhe ottaa osaa läheisten suruun ja jää kaipaamaan hyvän huumorin omannutta heittäjäpersoonaa.