1970 -luvun palloilusankarit jättivät aurinkoiset jäähyväiset nuoruutensa urotekojen areenalle - Pyhättömän Wembleylle Boomeripelin merkeissä.

Kesän ennätysyleisön edessä pelattu kamppailu osoitti, että taito ja pelinäkemys ovat edelleen hyvin tallella, mutta aivan jokaisen pistosyötön perään ei enää kirmattu. Yleisöäänestyksen luvalla molempien joukkueiden rosteria ryyditti pari nuoremman polven pelimiestä, joiden vastuulle näin myös siirrettiin sujuvasti vastaavien tapahtumia järjestäminen tulevaisuudessa. Nähtäväksi jää milloin esim. 1980 -luvun pojat pelaavat oman muistelumatsinsa.

Pienen kortteliliigahenkisen hikoilun ohella tärkeää oli vanhojen pelikavereiden ja vastustajien tapaaminen, sekä menneiden muistelu. Esim. Gremon Pallon kaverit poikkesivat pelin jälkeen vielä ottamassa yhdet entisen kantapaikkansa ovella. Kiva yksityiskohta oli myös, että itse Wembley oli parhaassa kondiksessa mitä ikinä sitten alkuvuosiensa nurmikenttävaiheen. Näin ollen myös nykypolvet voivat/saavat tehdä omia muistojaan siellä. Vaikka nykyvaatimusten mukaan pitäisi siirtyä jo tekonurmikentille, on Wembleyllä edelleen merkittävä osa Kortteliliigan jalkapallotoiminnoissa.

Liigahistorian ensimmäisen Boomeripelin osanottajat...