Jo haman 1970 -luvun loppuvuosina Spiders -joukkueen riveissä korttelipeleihin koukkuun jäänyt Jari "Jallu" Hugg on siirtynyt tästä ajasta ikuisuuteen.

Jalkapallon jälkeen Jallun lajiksi valikoitui salibandy, jonka lajijaoston puheenjohtajana hän toimi korttelissa pitkään. Hän edusti isoa liigalajia myös Kortteliliigan johtokunnassa vuodet 2006-2011. Puuhakas mies ehti myös valmentamaan Heinämaan Pallon junioreita ja pyörittää Lahden Kalevan joukkuetta liiton sarjoissa.

Viime vuosina Jallun aktiivilajeja korttelissa olivat petankki ja mölkky, jonka riennoissa hän oli innolla mukana aina ulkomaita myöten. Hänen petankkijoukkueensa AkkaPakka ilmoitti suru-uutisen myötä pelaavansa alkavassa kesäsarjassa Team Jallu nimellä.

Laajan ystäväpiirin ja Kortteliliigan lisäksi Jallulle tärkeitä asioita olivat, joskus hieman vaihtelevassa järjestyksessä, Liisa, Jonne, Pelicans, Suomen jääkiekkomaajoukkue, Päätybaari ja Slovakia.

Viikolla 20 on Kortteliliigan toimistolla avoin adressi, johon kaikki halukkaat voivat käydä kirjoittamassa nimensä pelien miestä muistaen...

jallu hugg 2