Vankka osa lahtelaista harrastesäbää - Korttelin turnaukset.

   
TURNAUKSIIN ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET LISTATAAN JA OVAT NÄKYVISSÄ TURNAUSINFO-SIVULLA
    
MIMMIEN MUNATURNAUS 6.4.2023
Max. 1 rekkaripelaaja / joukkue / turnaus. Mukaan mahtuu max. 8 joukkuetta. Kokoomajoukkueet, lainapelaajat ja haalinnat sallittu. Ilmoittautumiset 23.3. mennessä!
 
HARRASTETIPU 7.4.
Korttelin kakkosen, kolmosen, nelosen, KKI-40v ja Pappasarjan joukkueiden kirmaus. Myös yhdistelmäjoukkueet sallittu saman sarjatason joukkueiden kesken. Rekkaripelaajia saa joukkueessa olla oman sarjatason sääntöjen mukaisesti, kuitenkin max 2 kpl / joukkue. Mukaan mahtuu max. 16 jengiä.
Ilmoittautumiset 23.3. mennessä!
 
KILPATIPU 8.4.
Pitkänperjantain perinteinen kilpaturnaus vapaasti hengittävien turpojoukkueiden kera, ilman pelaajarajoituksia. Mukaan mahtuu max. 16 joukkuetta. Ilmoittautumiset 23.3. mennessä:
 
KUNTOTIPU 9.4.
Korttelin Nelosen, Pappasarjan ja kaveriporukoiden oma kilvoittelutapahtuma. Ei rekkaripelaajia, ei pelaajia korttelin mestiksestä, ykkösestä, kakkosesta tai kolmosesta.
Ilmoittautumiset 23.3. mennessä!
 
MIXTITIPU 10.4. 

Mukaan mahtuu max. 4 mv + 16 naispelaajaa + 16 miespelaajaa. Ilmoittautuneet pelaajat jaetaan joukkueisiin.
Pelataan 4 vs. 4 pelinä (+mv:t), kentällä aina 2 miespelaajaa ja 2 naispelaajaa. Maalivahtia ei lasketa henkilökiintiöön! Ei rekkaripelaajia!
Osanottomaksu 10 euroa/pelaaja maksetaan turnausinfoon ennen ensimmäistä peliä.
Ilmoittautumiset 23.3. mennessä! Huom!! Ilmoittautumislomakkeessa kysytään joukkueen nimeä: laita oma nimi ja pelipaidan väriä: keksi joku kiva väri, niin pystyt lähettämään lomakkeen.