Korttelin pelikiellot

Tällä sivulla julkaistaan annetut ja voimassaolevat pitkät pelikiellot keskitetysti lajeittain.

 

 

Salibandy:

28.4.2020 UJOPUJO YHTEISVASTUULLISESSA PELIKIELLOSSA
Kaikki Ujopujo joukkueessa kauden aikana pelanneet ovat yhteisvastuullisessa pelikiellossa kunnes oma osuus yhteisistä velvoitteista on maksettu. Pelikiellossa ovat ainakin Niki Pakarinen, Joni Sutinen, Pertti Pajunen, Mika Vienonen, Petri Virpiaro, Jesse Mäkinen, Jani Kiri ja Miro Vallintaus, sekä kaikki muut joukkueessa mahdollisesti pelanneet. 
Lisäksi salibandyjaosto esitti yhdistyksen johtokunnalle pelikiellon ulottamista kaikkiin liigalajeihin. Kokous pidettiin 24.6.2020 ja se päätti ulottaa pelikiellon kaikkiin liigalajeihin.
Yleisen luottamuspulan myötä jaosto ilmoittaa myös kaikille pelaajille tiedoksi, että se ei suostu managerin ehdottamaan maksusuunnitelmaan.
Pelikiellosta vapautuu maksamalla henkilökohtaisen osuutensa: ujopujomaksu.pdf
  
 
 

Jalkapallo:

 
11.6.2023 DARFUR UNITED - FC JÄTKÄT
Darfur United Basim Qasim pelikiellossa kaikissa jalkapallojaoston alaisissa otteluissa 31.12.2024 saakka. Lisäksi jalkapallojaosto pyytää Kortteliliigan johtokuntaa tutkimaan, onko aiheellista asettaa pelikielto koskemaan kaikkia Kortteliliigan lajeja. Syy: Tuomarin koskemattomuden rikkominen, epäasiallisen käytöksen jatkaminen ja uhkaava käytös ulosajon jälkeen.