Kaukalopallon pelikiellot

KAUKALOPALLOJAOSTON PÄÄTÖSLUETTELO 2023-2024

 
PELIRANGAISTUS / PELIKIELTO 
Pelistä poistaminen, pelirangaistus (PRK) aiheuttaa Kortteliliigassa aina yhden (1) ottelun pelikiellon, joka on automaattisesti voimassa joukkueen seuraavassa saman sarjan ottelussa.
 
OTTELURANGAISTUS / PELIKIELTO
Ulosajo ottelurangaistus (OR) aiheuttaa aina vähintään yhden ottelun (1) pelikiellon, joka on AUTOMAATTISESTI voimassa joukkueen seuraavassa ottelussa. Jaosto päättää ja ilmoittaa mahdollisesta lisärangaistuksesta.
Pelikiellot ovat aina joukkue / sarjakohtaisia, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Mahdolliset pelaajan saamat lisäpelikiellot jaosto ilmoittaa joukkueen vetäjälle. Pitkistä pelikielloista pyritään ilmoittamaan myös pelaajalle jos hänen yhteystietonsa (pelaajaluettelossa) löytyvät ja hän on antanut suostumuksen niiden käyttöön.
 
EU:n yleinen tietosuoja-asetus sallii urheiluseuroille pelikieltojen julkaisemisen, koska ne ovat toiminnan kannalta tärkeää tietoa kaikille.
  
 
19.5.2022 RS KIPU - KING KONGS JR
RS KiPu (jalkapallo) Kasper Kallio on pelikiellossa kaikissa Kortteliliigan lajeissa 31.5.2024 saakka. Syy: ulosajo erittäin epäurheilijamaisesta käytöksestä ja väkivaltaisesta vastapelaajan lyömisestä.
 
14.10.2023 RAMMYGANES - HRB SHARKS 50
Rammyganes Keijo Keinänen on pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: ulosajo turhasta tuomarille mussuttamisesta.
 
11.11.2023 X-BALL - LOS 50 ILONAS
Kartanon Pallo 40 euron sakko sihteeritehtävän laiminlyönnistä.
 
16.12.2023 NELIVETO - MEGABOYS
Megaboys Juhana Leinonen pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: Ulosajo suunsoitosta.
 
13.1.2024 VEKU - LAPA
Veku Niko Tuomi pelikiellossa joukkueensa kaksi (2) seuraavaa ottelua. Syy: ulosajo väkivaltaisuudesta.
 
 
Lahden Kortteliliiga ry. kaukalopallojaosto 
Puheenjohtaja Atik Kovanen